Over GroeiMeer

Hoe het werkt

Ik kan een leerling goed op zijn/haar gemak kan stellen, een heldere uitleg kan geven en ik kan de leerling motiveren. Dit is wat (bij)lessen zo succesvol maakt. Ik heb aan huis een ruimte waar de leerlingen alles bij de hand hebben.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken door het formulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen. We hebben dan samen een gesprek om te kijken welke vraag er bij u ligt en wat de hiaten/ moeilijkheden zijn die uw kind ervaart op school. Ook maken we een analyse van de sterke punten die uw kind heeft. We stellen dan een doel op (waar werken we naar toe). Als u tevreden bent, ga ik aan de slag met uw kind. U krijgt elke week een kort verslag met wat we gedaan hebben. (Zie ook intakegesprek)

Voor huiswerkbegeleiding is het natuurlijk handig als de leerlingen zelf hun schrift en eventueel aantekeningen e.d. meenemen. Voor andere hulp (daarbij valt te denken aan: rekenen/ taal/ lezen o.i.d.) hoeven de leerlingen niets mee te nemen. Ze kunnen gebruik maken van de spullen die ik heb. Ook dit zal in een intakegesprek naar voren komen.

Ik hanteer geen opzegtermijn. U kunt dus altijd per direct opzeggen. Als het kind de lessen sneller oppikt dan gedacht, of als er een verandering komt van school of in de persoonlijke situatie, dan zegt u de bijles gewoon op.Ook kunt u gebruik van vrije uren. Als het een middag/ avond niet uitkomt kunt u altijd bellen om de afspraak te verplaatsen. De bijlessen worden per maand gefactureerd. Wilt u dat anders, kunnen we daar altijd andere afspraken over maken.


1-op-1 bijles

Maatwerk door individuele begeleiding.

Efficiënt

Uw kind wordt niet door anderen afgeleid en kan zich volop concentreren op de les.

Intensief

Grote kans op snel succes.

Doelgericht

Uw kind leert precies wat het nodig heeft.

Persoonlijk

Een goede klik vormt de basis voor leersucces.

U blijft in contact

Ik houd u op de hoogte van vorderingen door middel van een wekelijks verslag.

Flexibele afspraken

U spreekt de lessen af, wellicht ook 's avonds of in het weekend.

Vakanties

Met bijlessen in vakanties, en zeker gedurende de zomer, kan uw kind achterstanden rustig wegwerken en het begrip van de lesstof verdiepen. Zo begint de leerling vol zelfvertrouwen aan het nieuwe schooljaar.

Tarieven en openingstijden:

Individueel

€24,95 / uur
persoonlijke begeleiding

Groep

€14,95 / uur
max. 4 l.l. (huiswerkbegeleiding)

Ma

18.30 - 20.30

Di

16:00 - 20.00

Wo

13.00 - 18.00

Do

18.30 - 20.30

Vr

16:00 - 20.00

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een intakegesprek aan!

U kunt hierboven uw contact gegevens achterlaten. Ik neem dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.